Kom godt igang - Følg vores video guide

InnoFree skal gøre det nemt for dig. Følg derfor vores video vejledning for at komme godt igang. Har du yderligere spørgsmål til oprettelsen eller andet, kan du se vores support side og endelig ikke tøv med at kontakte os.

Vores guide til opstart

Følg vores 6 simple steps til opstart. 

1. Bruger oprettelse

For at oprette dig som superbruger, skal du trykke på 'opret dig her'. Start med at skriv navnet på din organisation ind. Her du kan skrive Herlev Kommune, eller blot navnet på den by du kommer fra. Hertil skriver du CVR nummer - nummeret betyder ikke noget, og hvis du ikke har et cvr nummer, kan du blot skrive 00112233 eller 12345678. Skriv dernæst oplysninger på den støtteperson, der skal overse testen. Dette bliver jeres administrator login, og den person, der kan administrere tidspunkterne for medicinindtagelse. Vælg herefter et kodeord med både store bogstaver, små bogstaver og tal. I har nu gennemført de tre steps.

2. Email godkendelse

Når du har gennemført de tre steps, går du derefter ind på din mailindbakke og bekræfter din identitet ved at trykke på linket i din tilsendte e-mail. Hvis den ikke er i din primære indbakke, så prøv at tjekke dit spamfilter eller uønsket mail indbakke. Brug din e-mail og selvvalgte kodeord til at komme ind i systemet. Du er nu oprettet som superbruger.

3. Distrikt oprettelse

For at oprette et distrikt, skal du trykke på 'opret distrikt' og skrive navnet på det distrikt du ønsker at tilføje. Hvis din kommune eller organisation består af flere distrikter, kan du blot tilføje flere. Du har mulighed for at tilføje en nødtelefon, som får sms'er når borgeren glemmer at tage sin medicin.

4. Tilføj enheder

Tryk på tilføj enheder, for at tilføje en innofree til systemet. Du skal nu skrive den 15 cifrede IMEI kode ind, der findes på bagsiden af produktet. Du kan tildele den til en borger hvis du har oprettet dem, ellers trykker du bare på gem.

5. Tilføj borgere

For at tilføje borgere går du ind og trykker på tilføj borgere, og derefter indtaster oplysninger på den person, der skal benytte sig af InnoFree. Derefter har du mulighed for, at tildele brugeren innofree under 'tildel enhed'. Borgeren er nu oprettet, og du kan nu se oversigten over InnoFree og dets status.

6. Tilføj medarbejdere

For at tilføje medarbejdere, skal du trykke på tilføj medarbejdere og indtaste e-mailen på den medarbejder, der skal adgang til systemet. Skriv det distrikt medarbejderen skal have råderum over, og derefter tryk på gem. Medarbejderen får nu en e-mail hvor de skal oprette deres egen bruger. Medarbejderen vil derefter kun have adgang til det distrikt, der er blevet tildelt til personen.

Sådan skifter du batteri

For at skifte batteri, skal du bruge din skruetrækker fra dit test kit, to nye batterier og batterikapslen. Du putter de to nye batterier i, og du vil høre et lille bib. Herefter vil der gå 5-10 sekunder, og der vil komme en bekræftelse med lyd på at devicet har fået forbindelse til serveren. I tilfælde af, at der kommer en fejl lyd, der er anderledes end den i videoen, så kontakt venligst innopendence teamet på +45 25599100. 

Kontakt os nu

Skal du følge med i vores spændende projekt?

Kontakt os nu og hør nærmere om muligheder for køb.

Kibodan A/S
Matrikel 1,
Højbro Plads 10, 1200 København K