Innopendence med eksterne konsulenter i ryggen

D. 3 maj 2022 | Stine Sofie Løvkvist

I ønsket om at skabe en stærk innovativ medicinhusker, må man tænke ud af boksen og erkende sin fejl og mangler. Her kom Marks Twains berømte ord »Kill your darlings« særligt i spil, hos os i Innopendence 

I Innopendence ønskede vi brutal konstruktiv feedback, på vores medicinhusker InnoFree. Vi konkluderede hurtigt, at man som internt ansat, kan være forelsket i egen udvikling og derfor ikke se de små fejl og mangler som man selv ubevidst har skabt.  

Derfor har Innopendence fra projektets start allieret sig med eksterne udviklingshuse, der kan komme med deres ubestridte besyv på InnoFree og konstruktive feedback.  

I den indledende fase af koncept- og produktudviklingen bag InnoFree, skabte vi kontakt og samarbejde med FORCE Technology.  En teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker. Fra dem fik vi uvildighed og viden, samt forskning og formidling af ny teknologi. 

Herefter kom Move Innovation ombord på projektet, og sejlet for finpudsning og optimering af hardwaren af InnoFree, blev sat. Move Innovation har siden 2010 har skabt nye produkter og løsninger til danske industrikoncerner. Med en bred vifte af forskellige spidskompetencer, træk vi særligt på Move Innovations erfaring indenfor medicoindustrien, og deres ingeniørers ekspertise og “know-how” på projektet. Med dem blev InnoFree for alvor født.  

Afslutningsvis skulle InnoFrees webapplikation være på plads. Et helt software system skulle udvikles, og kobles til hardwaren. Igen kom vi til kort, og måtte søge hjælp udefra. Vi fik skabt et solidt samarbejde med Wemuda, en software virksomhed med talent i at skabe flotte brugergrænseflader, gode brugeroplevelser og solide backend-systemer. De vidste hvordan vi fik skabt et sikkert softwaresystem, der taler sammen med InnoFree produktet og som Du og Jeg kan navigere i.  

Fælles for særligt Move Innovation og Wemuda, er det tætte og unikke samarbejde der hverdag vedligeholdes og blomstre. Vi indrømmer derfor stolt, at vi internt i Innopendence ikke kunne eller kan alt. Men sammen med vores eksterne samarbejdspartnere, har vi fået skabt en innovativ, effektiv og sikker medicinhusker.  

Vi står ikke alene, vi står med eksterne konsulenter i ryggen. 

Læs mere om vores samarbejdspartnere FORCE Technology, Move Innovation og Wemuda

Kibodan A/S
Matrikel 1,
Højbro Plads 10, 1200 København K